<hr size="5" noshade>

De 6 Garanties van Joel

1. U bent en blijft mobiel
Met de mobiliteitsgarantie van Joel weet u zeker dat u altijd mobiel blijft. Pech onderweg wordt verholpen en bij een grote reparatie zorgen wij voor vervangend vervoer. Dat noemen wij nou service.

2. Direct aan de beurt
Loopt u bij ons binnen om een nieuwe auto te kopen, of voor een kleine reparatie? Dan hoeft u nooit lang te wachten, want u wordt meteen geholpen. Als het kan, wordt zelfs uw Saab of Volvo direct gemaakt!

3. Klaar terwijl u wacht…
Kleine reparaties en kort Volvo- of Saab-onderhoud verzorgen we op afspraak en terwijl u wacht. Uiteraard schenken wij u dan met plezier een kop koffie of thee in en kunt u gebruikmaken van ons draadloze internet.

4. Gratis haal- en brengservice
U bent al vanaf 7.30 uur welkom om uw auto te brengen. Als u wilt, brengen we u daarna naar iedere bestemming in de stad Groningen om u aan het eind van de werkdag weer op te halen. Helemaal gratis!

5. Afspraak = afspraak
Met een vriendelijk gezicht achter de receptie en een lach door de telefoon is een afspraak voor onderhoud zo gemaakt. Onze afspraken zijn helder en duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

6. Tunen of alarm installeren
Tegen de scherpste tarieven tunen we de elektronica van Saab met Hirsch Performance. Zo geniet u van een fellere respons op uw gaspedaal! Ook hebben we een SCM-erkenning en hebben we de knowhow in huis om een alarminstallatie in uw Volvo of Saab te installeren en te keuren.

Volvo-onderhoud of Saab-onderhoud…
Het wordt leuker met de garanties van Joel!